Jump to Navigation

Jelentkezés és beiratkozás


Kedves Szülők!
 
A zeneiskolába való jelentkezés mostantól elérhetővé vált az alább megtalálható linkre kattintva.
 
Ezúton szeretnénk jelezni, hogy amennyiben rendelkeztek E-napló belépéssel, lépjetek be előbb, és csak utána kezdjétek el kitölteni az űrlapot, mert így sokkal könnyebb dolgotok lesz - de erre az oldal is figyelmeztet egyébként.
 
Látni fogjátok, hogy az adott szak és tanár kiválasztásakor megjelennek a tanár által vállalt tanítási időpontok. Kérünk benneteket, hogy minél több olyan időpontot válasszatok ki, amely megfelelő gyermeketek számára, ezzel segítve a későbbi órarendkészítést. (Minimum négyet ki kell választanotok.)
 
Vannak olyan szakok, melyeket több tanár is tanít. Ha új zeneiskolások vagytok, és nem tudjátok, kit válasszatok, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és segítünk!
 
A jelentkezés határideje szeptember 15. 22:00, eddig lesz elérhető az online felület, ez után kezdjük el kialakítani a beküldött időpontválasztások segítségével az órarendeket.
 
Aki Nyíri-Nagy József zenei szakkörére jelentkezne, annak Főszaknak a szolfézs, előképzőt kell választania, és kérjük, a megjegyzésbe írja bele, hogy Joci szakkörére is jelentkezik! A foglalkozás idejét ezután Jocinál egyeztethetitek a nyirij@lauder.hu emailcímen. 
 
A jelentkezési lap ide kattintva érhető el: http://enaplo.lauder.hu/zeneiskola
 
Bármi kérdésetek van, írjatok nekünk a zeneiskola@lauder.hu címre, vagy keressétek Radó Annát telefonon: +36-70-320-3607
 
Üdvözlettel,
Lauder Zeneiskola

 by Dr. Radut.