Jump to Navigation

Jelentkezés és beiratkozás a Zeneiskolába


Kedves Szülők!

Megnyitottuk a jelentkezést a Zeneiskola 2017/18-as tanévére. A jelentkezési lapot az alábbi linken érhetitek el. A felületen gyermekeitek adatait automatikusan kitölti a rendszer, amennyiben a kitöltés előtt bejelentkeztek az E-naplóba. A jelentkezés beküldésére abban az esetben is szükség van, ha gyermeketek tavaly zeneiskolás volt.

A tavalyival megegyezően idén is a jelentkezési lapon választhattok szolfézs-, illetve hangszeres-időpontokat. Utóbbi esetben tanáronként legalább 4 megfelelő időpont megjelölése kötelező. Erre a későbbi gördülékeny órarendkészítés miatt van szükség, ezért nagyon kérünk mindenkit, csak olyan időpontot jelöljön be, amikor tényleg ráér a gyermeke, ne ütközzön semmilyen iskolai órával, foglalkozással, illetve, ha tud, jelöljön meg akár négynél több megfelelő időpontot is.

A jelentkezés határideje szeptember 15. 19:00. A végleges órarendek várhatóan szeptember 18-ára készülnek el. Tanítás szeptember első két hetében is lesz, átmeneti órarenddel, melyet a választott tanárral egyeztethettek.

Vannak olyan szakok, melyeket több tanár is tanít. Ha új zeneiskolások vagytok, és nem tudjátok, kit válasszatok, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és segítünk!

Aki Nyíri-Nagy József zenei szakkörére jelentkezne, annak Főszaknak a szolfézs, előképzőt kell választania, és kérjük, a megjegyzésnél jelezze, hogy Joci szakkörére is jelentkezik! A foglalkozás idejét ezután Jocinál egyeztethetitek a nyirij@lauder.hu emailcímen. 

Változás a tavalyi évhez képest, hogy a jelentkezési lap beküldése után külön levélben fogjuk elküldeni számotokra a szerződést, amelyet aláírva várunk vissza. A jelentkezést ez teszi véglegessé. 

A jelentkezési lap ide kattintva érhető el: http://enaplo.lauder.hu/zeneiskola

Bármi kérdésetek van, írjatok nekünk a zeneiskola@lauder.hu címre, vagy keressétek Radó Annát telefonon: +36-70-320-3607

Üdvözlettel,
Lauder Zeneiskola

 by Dr. Radut.