Jump to Navigation

Az év vállalkozója 2019 Startup verseny döntőjébe jutott csapatunk

2019. július 31.

Június 26-án Tel-Avivban a Unistream szervezésében részt vettünk egy startup versenyen, ahol 42 csapat közül a három legjobb között kerültünk be a döntőbe.


Az akkoi tengerészeti iskola és a lauderesek közös startup ötlete a FITBELT, ami a Waist-Hip Ratio elvén hívja fel a figyelmet a hasi zsírpárnák és a veszélyes betegségek (szívinfarktus, cukorbetegség) közötti összefüggésre. Gratulálunk az egész csapatnak! Aki ott volt: Powell Natasa, Kinpán Péter, Olgaard Christian; és akik még hozzájárultak a sikerhez: Hajba Noémi, Lakos-Nagy Manó, Geszti Samu. 
Az év vállalkozója 2019 Startup verseny döntőjébe jutott csapatunk életre szóló élménnyel gazdagodott. 150 Startup, 3500 diák és 4500 önkéntesként részt vevő üzletember és diplomata jelent meg ezen a nagyszabású rendezvényen Tel-Avivban. Az Akkoi tengerészeti iskolával közös projektünk eredménye a Fitbelt, mellyel 3. helyezettként jutottunk be a döntőbe. Lauderes diákjaink ismét remekül szerepeltek, profin helyt álltak, és rengeteg szakmai elismerést kaptak, büszkék lehetünk rájuk!


by Dr. Radut.