Jump to Navigation

Hagyományos kerti partinkkal zártuk a tanévet!

2019. június 23.

Idén a környezettudatosságon volt a hangsúly


Június 16-án vasárnap délután – egy nagy vihar után – ütőzenekarunk nyitotta meg a kerti partit. Az osztálybüfék újra beterítették a teljes focipályát, a kínálattal igazán kitettek magukért a diákok és a szülők. Megelégelve az elmúlt évek során tapasztalt, a parti után felhalmozódott nagymértékű papír és műanyag hulladékot, idén újrapoharakat vetettünk be, melyet az osztályok kibérelhettek a program idejére, majd visszavettük őket, hogy a jövőben is ezeket használhassuk a következő év rendezvényein.

 

A tanév 2. felében elindított mobilgyűjtő akciónkat ekkor zártuk le. A Passzold vissza tesó! utolsó hajrájában több mint 250 használt mobiltelefont gyűjtöttünk össze a Jane Goodall Intézet kampányához csatlakozva.

Ha már gyűjtés, akkor az Old Blue-ra is gondoltunk, akik farmer ruházat 100 %-os újrahasznosításával foglalkoznak: több mint 50 kg használt farmer gyűlt össze számukra.

 

Idén is fontos helyet foglalt el a kerti parti programjában a tombola. Igazán sok ajándék talált gazdára, melyet ezúton is köszönünk a felajánlóknak.

A kellemes hangulatot segítette a Csepp osztály „Mi vagyunk a grund” feldolgozása, Hollósi Petra és Maródi Nikol éneke, valamint a Naim klezmer zenekar és a Jack a kábel rock zenekar mini-koncertje.

 

Az időjárás is kegyes volt hozzánk, szerencsére az eső csak az utolsó tombola nyeremény kisorsolása után csapott csak le ránk újra.

 

Kellemes nyarat, jó pihenést kívánunk mindenkinek!


by Dr. Radut.