Jump to Navigation

Sakkhíradó VI. évf. 17. szám - Újabb lauderes siker a budapesti ifjúsági csapatbajnokságon

2018. március 31.

Az őszi siker után tavasszal is végig éremért játszott első csapatunk a nevezett 43 együttes között a budapesti ifjúsági csapatbajnokság amatőr osztályában, és végül sikerült is újra megcsípni a bronzot (sőt, sokáig az ezüstben is reménykedhettünk), iskolaként számos neves sakkegyesület első csapatát leszorítva a dobogóról. Természetesen így ők az iskolák közötti versenyt is magasan megnyerték, míg másik három csapatunk tisztességesen helytállva az abszolút 20., 25. és 26. helyen végzett.

Budapesti ifjúsági csapatbajnokság amatőr osztály, tavasz:

abszolút 3., iskolák közötti 1.
Lauder I. (Radó Dávid, Kánai Bende, Haraszti Benjámin, Bíró Dániel, Radó Péter)

 

Csapataink további tagjai:

Bakos Kata, Balogh Flóra, Bognár Kristóf, Bognár Léna, Bognár Sára, Csató Simon, Csikós Csaba, Csikós Gabriella, Fischer Balázs, Haraszti Sámuel, Herédi Rachel, Kánai Lilla, Kárpáti Eszter, Kárpáti Sára, Kiss-Antos Botond, Koltai Anna, Nemes Ármin, Orvos Barnabás, Schönberger Erik, Szabó Dániel, Tarján Sámuel, Varga Bernát

Szép volt lauderesek!

Koltai Dóra és Varga Boldizsár közben az MTK csapataiban a hivatalos osztályban játszottak, és egyszerre lettek az évadban aranyérmesek és bronzérmesek, hiszen mind az I, mind a II csapatot erősítették.


by Dr. Radut.