Jump to Navigation

Szuper volt! - Kerti parti 2017

2017. június 20.

Napsütés, napernyő és egyre több ember. Lassan a tombolaárusok is elfoglalják helyüket, a színpadon hangolnak, az osztálybüféknél jókedvűen serénykednek az osztályok. 


Az idei tanévzáró kerti partinkat június 18-án, vasárnap rendeztük meg. A fellépők között szerepelt iskolánk gitárzenekara, valamint klezmer dallamokkal lépett fel a Naim zenekar. Földes Emma, Pacziga Lizi és Hollósi Petra énekeltek, illetve Hollósi Petra és Sutherland Mia táncolt is. A Jack a kábel zenekar pedig őrületes hangulatú koncerttel zárta a zenei fellépők sorát.

A szuper osztálybüféknél hot-dogot, sütit, kávét (akár jegeset is) és sok más finomságot lehetett fogyasztani. Közben csillámmatricákkal is díszíthette, aki akarta a karját, lábát, illetve nagy sikert aratott a gyerekek körében, hogy egy vizes szivaccsal megcélozhattak egy apukát.

Az aulában könyveket, dizájn táskákat, ruhákat, ékszereket lehetett vásárolni. A műsorszámok közötti tombolahúzások alkalmával a tömeg egy emberkent izgult és örült az ajándékoknak.

Nagyon sok szép tombolafelajánlást kaptunk idén is, amit ezúton is köszönünk. A tombolából befolyt 472.800 forinttal az új multifunkciós közösségi terünk kialakításhoz járulunk hozzá.

 

Fotó: Haiman Helga


by Dr. Radut.