Jump to Navigation

Jön, jön, jön! Kerti parti 2018

2018. május 23.

Idén június 17-én 17 órakor rendezzük meg hagyományos kerti partinkat. Mindenféle jó dologgal várunk titeket: osztálybüfékkel, élő zenével, tánccal, kirakodóvásárral és természetesen tombolával!


Ebben a tanévben is sok szeretettel hívunk meg titeket hagyományos nyárköszöntő kerti partinkra, melyet június 17-én, vasárnap 17 órától tartunk az iskolában.
 
Mindig nagy sikert arat a TOMBOLA, amit idén sem szeretnénk kihagyni. A korábbi nyeremények között szerepelt például könyv, íróeszköz, nyelvtanfolyam, vacsorautalvány, színházbérlet, tábor,  Sziget napijegy.
 
Idén is várjuk felajánlásaitokat, a kedves kis apróságtól az értékes jutalomig minden ajándéknak örülünk.
 
A felajánlott tárgyakért, szolgáltatásokért cserébe most is biztosítjuk számotokra, cégetek számára a hirdetési felületet, illetve a promóciós anyagok terjesztésének lehetőségét.
 
A tombola nemcsak remek szórakozás, hanem egyben a közösségépítés eszköze is. A megvásárolt tombolajegyekből befolyó összeget a könyvtárunk mint közösségi tér megújítására, szépítésére fordítjuk.
 
Felajánlásaitokat ezen a linken keresztül várjuk, kérdéseitekkel a titkárság munkatársaihoz fordulhattok: tel.: 275-2240, e-mail: titkarsag@lauder.hu
 
by Dr. Radut.