Jump to Navigation

Sítábor februárban

2014. november 17.

 A tábor febr. 15-től febr. 20-ig tart. (5 napos síbérlettel, 5 éj szállással, pénteki távozással.)


Kedves síelők!

Főleg családok számára ajánlom az évek óta jól bevált Hirschegg-Salzstiegl-i síutat.

Szállást Hirschegg nevű falucskában (Bp.-től 440 km 4-5 órás autóút.) a Spengerwirt panzióban tudunk biztosítani, félpanziós ellátással. (Reggel büféreggelivel, este büfévacsorával.) A sípályák a szálláshelytől autóval közelíthetők meg. A nagyobb pályarendszer – Salzstiegl – néhány perces autóútra (kb.10 km), a kisebb hirscheggi pályák néhány percre vannak szálláshelyünktől. A tábor febr.15-től febr.20-ig tart. (5 napos síbérlettel, 5 éj szállással, pénteki távozással.) Igény esetén péntek estére is foglalunk szállást, csak időben, a jelentkezéskor szóljon, aki maradni szeretne.

Ha a szülő nem síel, természetesen a bérlet árával csökkennek a költségei. A szálláshelyen a kényelmes, szép családi szobák mellett ingyenes, kulturált szauna és konditerem is van.

A tábor ára, egységes csoportár, gyerekek és felnőttek számára egységesen 370,- Euro./ ebben a felnőtteknek nincs, gyerekeknek van csoportos, a szintjüknek megfelelő oktatás. (profi magyar oktatókkal)

Négy éves kor alatti gyerekek számára természetesen tudunk kedvezményt adni, ennek mértékét minden esetben külön egyeztetéssel állapítjuk meg.

A fenti árak a biztosítást nem tartalmazzák!!!

Aki gyermekét a salzstiegli pályán az oktatóknál hagyva máshol szeretne síelni, annak sincs semmi akadálya, de máshol sajnos nem tudunk számára sem oktatót, sem kedvezményes síbérletet biztosítani! Legközelebbi sípályák:  Hebalm kb. 30 km távolságra/ 21 óráig kivilágított pálya

Klippitztörl kb. 40 km

Koralpe kb.60 km

Szálláshelyekről, fotókat, bővebb információt nálam kaphattok!

Jelentkezési határidő november 30., jelentkezés 200,- Eu/fő befizetésével.

Válent Panni / cocteau@lauder.hu                                   


by Dr. Radut.