Jump to Navigation

Életbenmaradási verseny 2013.

2013. november 12.

Hát idén is életben maradtunk.

A tavalyi és tavalyelőtti nagy siker után idén két csapattal vágtunk neki az éjszakai Pilisnek. Panni, Dorka, Lili és Korinna, Móni (Panni mama) vezetésével, míg Gigi, Lily, Hannah, Panna, Indra, Hana(Parázs), Misu és Benedek, Berecz András (Ajtós apuka) és VP felügyelete mellett vágott bele a kalandba.

A körülményekhez képest remek időt fogtunk ki: bár minden csurom víz volt, de a verseny közben nem esett az eső. Az éjszakai vaksötét után (erre azért a tapasztaltabbak számítottak) folyamatosan szitált a köd, úgyhogy a zseblámpák segítségével is csak 3-4 méteres volt a látótávolság. Hajnali 6-kor kinyittattunk egy büfét Dobogókőn (Matyi büfé) és onnantól csapatunk megállíthatatlan volt. Időközben kisütött a nap és a Pilis tavaly után idén is a legszebb orcáját mutatta felénk.

Nagy büszkeség, hogy idén is sokáig pályán voltunk, mindkét csapatunk sok pontot gyűjtött és elfáradtunk tisztességesen, miközben még a Pilis csúcsot is meghódítottuk. Mindezek ellenére hétfőn senki sem hiányzott a túlélők közül. Ezért külön gratuláció a csapattagoknak.

Íme néhány kép ízelítőnek.

Jövőre várjuk a szülői csapatot, a tavalyi ígéretnek megfelelően!

 

ui: Hogy el ne felejtsem, a képeket egy újfajta képszerkesztővel tisztítottam, a program neve 60C-os, a hardver pedig egy Whirlpool hatodik érzék volt...

 


Matyinál Hana és Gigi Na itt egy bónuszt kihagytunk... Majdnem cos függvény Hajnali fények Jaj, hogy kerülök ide? Think tank Örök hűség és a násznép Csapatfotó (András a gép mögött) A domb mögött gőzmozdony Gertrudis sírja felé menet Benedek és Misu Hegymenet Hannah Gigi egy kis holtpont Pihi Hegymenetben Ő már fenn van Mi a különbség a két kép között? 1. kép Mi a különbség a két kép között? 2. kép Meférte Alattunk a kőszínház Pilisszentkereszt A három grácia Phannah Zen Misu Hana és Indra Panoráma Indra beolvas a Zöld Jelzésnek

by Dr. Radut.