Jump to Navigation

Siófoki osztálykirándulás

2013. szeptember 09.

Közkívánatra végre egyszer a Balatonhoz mentünk osztálykirándulásra. Kihasználtuk a nyár utolsó pillanatait (mind a 17-et) és fürödtünk, sportoltunk, lazultunk ahogyan csak bírtunk.

Több alkalommal is felkerestük Siófok nevezetességét, a főtéren álló 101 éves víztornyot és annak jóval fiatalabb mását. Rendeztünk sportdélutánt, röplabdával, pingponggal, kosárlabdával és billiárddal, volt Activity és éjszakai fagyoskodás fürdőzés is.

Szóval jól rápihentünk az évre.

Év végén viszont Szegedre megyünk és punktum! 


Így nézünk mi... Katakarásban Egymáshoz öltözve Kukucs Kesztyűs kézzel Csatorna Emi Fagyizás közben Cipődivat 1 Misu, 3 ofő, 3 lencse Így lehetett csak lefotózni Annát Sri Lankai fejtartás Anna és a napszemüveg Zártkörű klub Sziámiak Csíkosok Lányok fiúk ellen Ez itt a lelátó Műköröm Műköröm-rágás Esti fények Ki mit néz Szélviharban Reggeli Ez is reggeli meg ez is Osztályfénykép Divatdiktátorok Helló Strandhangulat Ember a vízben Emi a parton A horda Jöttök? Misu az orrával vízibiciklit egyensúlyoz Felhős tekintet Vállas Pannis Rási elaludt Szivárványos Activity A nagy kosárderby Forgó Gigi Rási Anna (mínusz napszemüveg!) Emi lökött Misu is lökött Benedek most fog Hát ti? Éjszakai tánc Formációs rákenroll Erzsi, muszáj? Tartom! Nagy magyarok Szobrot nekünk is! Patrick Na ez itt a víztorony Kupaktanács Kicsi a rakás Pihiben Yo! Kelet felé lehűlt az idő... Hármashangzat Állomás Összegíbalyodva A várakozás szürke pillanatai Feketén fehéren Lufiby Dr. Radut.