Jump to Navigation

A Javne Színház bemutatja: Salamon és Sába

2010. november 22.

A JDC-Judafest rendezvénysorozat keretében december 3. és 5. között kerül sor a Zsidó Gyerekszínházi Napokra a Merlin Színházban.

Javne Színházunk a Salamon és Sába című előadását viszi el erre az alkalomra.

Mivel a két címszereplő találkozásáról a Bibliában kevés szó esik, a darab megírásához segítségül hívták a midrásokat, olyan rövid történeteket, melyek egy része magyar nyelven nem vagy csak kevéssé ismertek. Az előadásban próza, ének, zene és tánc is segíti a történetmesélést. A darabban régi ismerős arcokkal, szereplőkkel találkozhatnak a nézők Balla Margit irányítása alatt.

Az előadás időpontja: december 3. péntek 14 óra
Helyszín: Merlin Színház (Budapest V. ker., Gerlóczy u. 4.)

A jegy ára: 400 Forint

Jegyek igényelhetők minden előadásra a titkarsag@lauder.hu e-mail címen 2010. december 1-ig.

A Zsidó Gyerekszínházi Napokon két izraeli és két magyar zsidó színház előadásaival találkozhatnak az érdeklődők. A programba válogatott produkciók tele vannak fantáziával, humorral, dallamos zenével, melyek mind arra hivatottak, hogy a színházzal, mint igazi élményforrással találkozhasson a fiatal közönség. Az előadások célközönsége a 3-12 éves korú gyermekek és családjaik.

A színdarabok mellett lesz még számos kiegészítő program, táncház, koncert, bábkészítés; egy tartalmas és vidám hétvégi program a zsidó kultúra jegyében.

A háromnapos fesztivál többi bemutatójáról az alábbi linken olvashattok.
A jegyek ára: 1.400 Forint.


by Dr. Radut.