Jump to Navigation

EU-n kívüli országok

 

Az EU-n kívül igen eltérő követelményekkel találkozhatsz, ezekben az országokban található felsőoktatási intézményeibe, mint külföldi diák tudsz jelentkezni. Így a sikeres felvételi eléréséhez korábban meg kell kezdened az előkészületeket.

 

2014

EducationUSA

2014. november 14.

Az Amerikai Nagykövetség, a Fulbright Bizottság és az Amerikai Kuckók együttműködésével létrehozott EducationUSA Magyarország honlap magyar nyelvű információt nyújt az USA oktatási rendszeréről, ösztöndíjakról, szakmai gyakorlatokról, vizsgákról és sok egyéb, az USA-ban tanulni szándékozókat érdeklő kérdésről.

Milestone Institute

A Milestone Institute küldetése, hogy felkutassa, segítse, külföldi tanulmányi pályájukon elindítsa, majd hazahozza a tehetséges magyar diákokat, és ebben országos központként működjön. Ehhez át kell hidalniuk a világ vezető egyetemei és a tanulók között ma még létező, a közoktatási rendszerből fakadó szakadékot. Tudásközpontukban arra törekednek, hogy felruházzák az ország leendő vezetőinek generációját azzal a tudással, melynek birtokában képesek lehetnek lehetőségeikkel felelős módon élni.by Dr. Radut.