Jump to Navigation

1. Országos Lauder Innovációs Maraton


A nevezési határidő meghosszabbítva 2019. április 15. éjfélig!

Várjuk a csapatok jelentkezését!


 

Kedves pályázó diákok!

 

Fogalmazzatok meg egy problémát a fogyatékkal élők mindennapjaival kapcsolatban, és dolgozzatok ki rá egy olyan újító szellemű megoldást, amelyik

  • megkönnyíti az életet egy már meglévő megoldás jobbá tételével vagy
  • egy már létező megoldás másképp történő alkalmazásával,
  • esetleg egy teljesen új megoldás kitalálásával.

Készítsetek erről egy maximum 3 perces videót, melyben bemutatjátok a csapatot és az ötletet.

 

Beküldési határidő: meghosszabbítva!

2019. április 15. (hétfő) 23:59

 

Jelentkezés feltételei:

  • pontosan 3 fős csapatok
  • korosztály: gimnazista vagy szakközépiskolás diák (14+)


A döntőben a zsűri által kiválasztott legjobb 12 csapat versenyez majd egymással. Az eredményről értesítjük a pályázó csapatok tagjait az általuk regisztrált e-mail címen 2019. április 30-ig.

A 24 órás döntőt május 16-17-én, csütörtökön és pénteken tartjuk a Lauder Iskolában.

Helyszín: 1121 Budapest, Budakeszi út 48.

Főnyeremény: ösztöndíj és értékes tárgyjutalom

 

Az Innovációs Maraton célja, hogy a diákok saját képességeik szerint, együttműködve és egymást segítve haladjanak a lehető legjobb végeredmény felé. Az üzleti modell kidolgozásától kezdve, az előadói készség fejlesztésen (pitching) át, bemutató anyagok, prezentációk elkészítésében, startup csapatépítésben és valós ötletbörzén vesznek részt a bejutott csapatok. Feladatuk egy sorsolással meghatározott tématerülethez tartozó egyedi probléma felismerése, s arra kell megoldást, ötletet, valamilyen tárgyat vagy innovatív rendszert kitalálni, majd bemutatni úgy, hogy a projekt vonzó legyen a professzionális, tapasztalt zsűri számára. A munka dedikált mentorok segítségével délután 2 órától este 11 óráig tart. Az elkészült munkák bemutatása és a zsűrizés várhatóan éjjel 1 órakor ér véget. Másnap délelőtt az iskola aulájában “startup market” keretében mutatják be a résztvevők ötleteiket a meghívottaknak és az iskola közösségének.

A verseny kiírás teljes szövege (PDF)

 

A fájlok mérete legfeljebb 500 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: avi mov mkv wmv mp4 mpg mpeg m4v 3gp.

 

A csapattagok nevét, e-mail címét, valamint a csapatok elnevezését a verseny sikeres lebonyolítása érdekében a verseny eredményhirdetését követő 30. napig a verseny szervezője – a Lauder Javne Iskola – az Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltak szerint kezeli (tárolja).

A verseny során a csapatok által elkészített és a verseny céljából feltöltött pályaművek (videók) a csapatok tagjainak (szerzők) szellemi alkotásai, személyhez fűződő jogaik tiszteletben tartása mellett a verseny szervezője időbeli és területi korlátozás mentesen, harmadik személy részére nem átruházható módon jogosult azokat - nem kizárólagosan - használni. A verseny szervezőjének e felhasználási joga a szerzők bármelyikének erre irányuló írásbeli nyilatkozata kézhezvételét követően azonnal megszűnik.

  by Dr. Radut.