Jump to Navigation

Büszkeségeink

2017

Lauderes apuka sikere a Swimathon-on

2017. június 21.

Egy lauderes apuka (Bodrogi Benjamin, Zöld és Bodrogi Bodza, Zene), Dr. Bodrogi Attila nyerte meg a hétvégi Swimathon 2017 egyéni legtöbb adományt összegyűjtő úszók között az első helyet. A lauderes szülők segítségével kapott adományt a Mobilház-projektre (hajléktalanok lakhatási programja) fodítják. Gratulálunk!
A Micve-körhöz tartozó történet: Az összefogás ereje határtalan! - Swimathon 2017 // összegyűlt 16 millió forint // részt vett 7 civil szervezet 156 úszója
http://swimathon.ms/

My Community Cooperation Project

2017. június 15.

A Centropa által kiírt videó-készítési pályázaton különdíjban részesült a Bárka osztály és az I. E. Lichtigfeld-School Frankfurt am Main közös Minecraft munkája.

This video was created for the Centropa Jewish Network video competition in 2017 in the My Community category.

Alumnis sportsiker

2017. június 13.
Május utolsó hétvégéjén volt az idei Magyar Bajnokság, amit nagyszerű szervezés és sok induló jellemzett. Alumnink, Sterck Laura először megnyerte az U21 kategóriát, zsinórban harmadszor, majd a csapatversenyszámban is aranyérmet szerzett. A felnőtteknél szintén döntőbe jutott és este fölényesen megnyerte azt is, ezt ötödször (zsinórban ezt is).
 

Hetedikeseink a Litterátum versenyen

2017. június 09.

Diákjaink idén is remekül szerepeltek az angol és német nyelvű országos tesztíróversenyen.

Fantasztikus mateksiker - Bálint a csúcson

2017. május 31.

Dobák Bálint első helyezett az Abacus matematikaversenyén

Brezó a bajnok csapatban!

2017. május 29.

Brezóczki Ádám csapata, a Vasas Kosárlabda Akadémia a hétvégén megnyerte a Nemzeti Fiú Serdülő Kosárlabda Bajnokságot (U14) Hódmezővásárhelyen.

Lauderes lányok az Európa-bajnokságon

2017. május 24.

Soha nem volt még ilyen jó Eb-szereplés címmel jelent meg cikk az index.hu-n a Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságról, ahol a magyar csapat a nyolcadik helyen végzett. A magyar csapat tagjai lauderes diákok is! Váray Míra (Távlinim), Kis Alexandra (Háláhá) és Juhász Anna (Ritmus) remekül szerepeltek életük első felnőtt Európa-bajnokságán. Gratulálunk nekik!

Egy kis Dió osztályos mesés sikere

2017. május 24.

A Hegyvidéki Önkormányzat irodalmi pályázatot hirdetett méz témakörben, amire Honics Hanna (Dió osztály) is írt egy mesét. 

Sikerek a Kalmár László Matematikaversenyen

2017. május 23.

Dobák Bálint és Ungár Éva remek eredményei.

Röplabdásaink óriási küzdelemben lettek elsők!

2017. május 19.
A tavalyi év után idén is kerületi bajnok a mini fiú röplabdacsapatunk! 

Medve Szabadtéri Matekverseny

2017. május 17.

A Lauderes diákok idén is nagy örömmel és jó eredménnyel szerepeltek a Gellérthegyen megrendezett Medve Szabadtéri Matekversenyen.

A nyelv nem ismer (iskola) határokat…

2017. május 11.

Az áprilisi héber nyelvű ECL-vizsgának az Izraeli Kulturális Központ adott otthont. A kilenc megjelent fiatal közül öten a Lauder Javne Iskola diákjai voltak - mindegyiküknek sikerült érvényes nyelvvizsgát szereznie.

Szurkoljunk együtt a lauderes lányoknak!

2017. május 10.

Óriási hírünk van: három lauderes diák, Alexa (Háláhá), Míra (Távlinim) és Anna (Ritmus) részt vesznek a május 19-21. között megrendezésre kerülő 33. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságon! Nagyon büszkék vagyunk rájuk! Drukkoljunk együtt nekik! 

Dunne Kilian bronzérmes!

2017. május 09.

Kilian (Kék osztály) a Diósdon megrendezett Dr. Sárközy Dezső judo emlékversenyen harmadik helyen végzett a 41-45 kg súlykategóriában május 6-án.

Losonczi Benjamin újra győzött!

2017. május 08.

Losonczi Benjamin (Háláhá) szuperül szerepelt az év rangadóján az NB 2-ben asztaliteniszben.

Hírek az RG-s lauderes lányokról

2017. május 04.

A 2017. évnek hatalmas jelentősége van mind a három lauderes lány számára, hiszen ez évben, 2017.május 19-21. között Budapest rendezheti a Ritmikus Gimnasztika Európa Bajnokságot.

Zsófi, a csatár

2017. május 02.

Losonci Zsófi (Kavics osztály) az U16 Női Európa Kupán a jégkorong válogatottban játszott az előző hétvégén.

Léghajós győzelem

2017. április 27.

A másodikos Léghajó osztály rajzpályázatot nyert!

Dorka Kung Fu sikere

2017. április 25.
2017-ben két nemzetközi verseny kerül megrendezésre Kung Fu harcművészeti ágban. Az első, a IV. WuShu Open Hungary Bajnokság 2017. március 18-án zajlott le, ezen Kiss Dorottya (Távlinim) két ezüstérmet is szerzett tradicionális formagyakorlatban és hossú fegyveres ifjúsági kategóriában. Mindkettő kategóriában egy-egy ezüstéremmel lett gazdagabb. Gratulálunk!
 

Fantasztikus mateksiker - Bálint a csúcson

2017. április 24.

Dobák Bálint, Szabó Dani, Ungár Éva, Angel Ádám és Varga Boldizsár sikereiby Dr. Radut.