Jump to Navigation

Csatlakozz a nyári Maccabiah delegációjához! Tájékoztató január 22-én 17 órakor az IKI-ben!

2016-2017. tanév első féléves vizsgáit 2017. január 16-27. között tartjuk a Zeneiskola 8-as termében, illetve a könyvtárban.

Kedves Lauderesek,

megrendülve tudatom veletek, hogy Szabó Eszter kolléganőnk rövid, súlyos betegség után vasárnap elhunyt. Eszter 2005 óta, több mint egy évtizede volt közösségünk tagja. Mind angoltanárként, mind mentorként számíthattunk megbízható, lelkiismeretes munkájára. Akiket nem tanított, azok is gyakorta találkozhattak vele azokon a változatos színházi előadásokon, melyre oly sokszor járunk mi együtt. A Mazal évfolyamos gyerekek lauderes anyukája volt. Nagyon szoros kapcsolatban volt diákjaival, minden helyzetben kiállt mellettük, az élet minden területén számíthattak rá. Nagy veszteség ért minket, hiányozni fog mindnyájunknak. Álljatok meg egy pillanatra, s gondoljatok rá.

Horányi Gábor

Ungár Éva és Dobák Bálint is a dobogón a Kockakobak Matematikaverseny döntőjében.

"Artemisz a mezsgyék istennője, a civilizálatlan, a megműveletlen földé, a határoké, a városon túli hegyeké és ligeteké... Artemisz az úrnője a városban és a bennünk lakozó idegennek, mindannak, ami rajtunk kívül áll, és mégis részét képezi énünknek. Szerepe, hogy beleolvassza a társadalmi tudatba a különbözőt..."

A Hanukai Csodavárók micvénk lassan hagyománnyá válik.Ezt láttad már? Lauderes tóratekercs

by Dr. Radut.